De sponsorships van Quality Contacts door de jaren

Een bijdrage aan de maatschappij

Quality Contacts is in 2005 begonnen als lokaal contactcenter in Schagen. Toentertijd kende iedereen elkaar bij naam en doordat functies vaak overlappen was betrokkenheid bij de organisatie bijna vanzelfsprekend. Al snel is Quality Contacts gegroeid. Zelfs met een grotere vestiging in Schagen en ook een contactcenter in Zwolle is betrokkenheid nog steeds onderdeel van het DNA van de organisatie en voelt Quality Contacts de noodzaak om te bewijzen dat het haar medewerkers verdient.

Bij het tonen van betrokkenheid bij haar medewerkers gaan investeringen in een gezellige en leerzame werkomgeving hand in hand met investeringen in de leefomgeving van medewerkers. Iets waar we graag onze medewerkers zelf bij betrekken. Hieronder treft u een samenvatting van de initiatieven die Quality Contacts heeft ondernomen of steunt.

Quality Contacts G-voetbal toernooi

Quality Contacts heeft zich voor vijf jaar verbonden aan het G-voetbal van VV Schagen. Naast het sponsoren van de kleding, thee en andere belangrijke zaken om voetbal ook toegankelijk te houden voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking is QC ook hoofdsponsor van het jaarlijks terugkerende Quality Contacts G-voetbal toernooi waaraan G-voetballers uit heel het land aan deelnemen.

Patrick Verveer

QC sponsort Patrick Verveer met het lopen van de New York Marathon voor KiKa.

Lees Patrick’s verhaal en/of sponsor hem hier: http://www.runforkikanewyork.nl/PersonalPage.aspx?personId=138

Jaarlijkse Contactcenter Agent Week

Een week per jaar staat de organisatie op zijn kop. Tijdens de nationale Contactcenter Agent Week hebben de agents het voor het zeggen. Quality Contacts is zelfs genomineerd door de landelijke organisatie van deze week vanwege haar leuke initiatieven.

Sponsor Tender

Quality Contacts ontvangt talloze sponsorverzoeken. In 2011 hebben wij de rollen omgedraaid. Wij hebben initiatieven gevraagd te beargumenteren waarom QC ze zou moeten steunen . Het initiatief dat vervolgens de meeste vind-ik-leuk’s wist te verzamelen op facebook kreeg de sponsoring van QC. Zo kan iedereen meebeslissen welk initiatief QC ondersteunt. De keuze is gevallen op het G-voetbal van VV Schagen en het QC-team voor de Samenloop voor Hoop in Haarlem.

Fonds Verstandelijk Gehandicapten

Tijdens het Knoop in je Zakdoek Muziekgala werden kijkers opgeroepen om te doneren aan het Fonds Verstandelijk Gehandicapten door te bellen met 0900-0090. Tegelijkertijd zaten in de contactcenters van Quality Contacts in Schagen, Velserbroek en Zwolle ruim honderd vrijwilliger klaar om de donaties te verwerken.

Quality Contacts kreeg op het drukste moment om 22:51 uur 123 telefoontjes per minuut binnen. De vrijwilligers die speciaal voor de uitzending na hun werk langer waren gebleven of zelfs terugkwamen, deden hun uiterste best om alle telefoontjes snel te beantwoorden. Dat lukte: 98 procent van de telefoontjes werd binnen slechts 5 seconden opgenomen.

Steppenrace Schagen

Jaarlijks doen enkele waaghalzen bij Quality Contacts mee met de Steppenrace tijdens de feestweek van Schagen. Wie denkt dat het een rondje om de kerk is, heeft het mis. Een vreselijk parcours van 16 kilometer staat de deelnemers te wachten. Qua steptempo is het maar goed dat QC’ers sneller de telefoon opnemen.

QC for Warchild

Tijdens het evenement 538 voor War Child in Zwolle zetten QC-medewerkers zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor War Child. De oogst was een hoop gezelligheid en een fantastische donatie.

Bellen voor SRC

Het verkopen van loten is een belangrijke inkomstenbron van iedere sportclub. Voetbalvereniging SRC haalde een topopbrengst dankzij enkele QC-medewerkers die in het clubhuis alle leden benaderde om deel te nemen aan de loterij.

Bellen voor kunstroute Zijpe

De Kunstroute in Zijpe is een jaarlijks terugkerend evenement in de Noordkop. In plaats van onze sponsoring hebben Quality Contacts medewerkers de telefoon gepakt en zijn op vrijwillige basis sponsors gaan werven in de regio voor de Kunstroute. Zo benutten de medewerkers hun vaardigheden om voldoende sponsorgeld in te zamelen voor de Kunstroute.


NL Doet

Quality Contacts medewerkers hebben zich vrijwillig ingezet tijdens de NL DOET Dagen. Zo hebben QC’ers uit Zwolle de muren van het buurthuis opnieuw voorzien van een frisse kleur.